Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ndeki Giresun temsilcisi Görele Belediyespor, Türk hentboluna önemli hizmetler yapmaya devam ediyor.
Elde ettiği başarılarla Giresun’u başarıyla temsil eden Görele Belediyespor, kadrosunda bulunan genç bir yeteneğin daha Avrupa’ya transfer olmasına vesile oldu.
Geçen sezon Süper Lig’de Görele Belediyespor forması giyen pivot oyuncusu Şükran Beytekin, Bosna Hersek’in Hadzıcı takımına transfer oldu.
Şükran Beytekin, yeni sezonda Bosna Hersek’te hentbol yaşantısını sürdürecek ve Hadzıcı kulübünün başarısı için ter dökecek.
A2 Kadın Milli Takımında da forma giyen Şükran Beytekin, geçen sezon Görele Belediyespor formasıyla 21 maçta görev yaptı ve 68 gol atma başarısı gösterdi.
Kamil İşcan