Eşi ve kızlarının Orhan Yılmaz’ın Giresun siyasetine yaptıkları katkılar ve geçmişi yad eden anılarını paylaştıkları ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Başkan Sıbıç’ın başarısından duydukları sevinci de paylaşarak tebrik ettiler. Başkan Sıbıç’a, Atatürk resmi ve babalarının Giresun Belediyesi önünde çekilmiş fotoğrafını hediye ederek, başarılar dilediler.
Başkan Sıbıç’ta, “Milletvekilliği ve Giresun Belediye Başkanlığı yapan ve başarılı siyasetini örnek aldığımız Sayın Orhan Yılmaz’ı rahmet ve saygıyla anıyor, nazik ziyaretleri ve hediyeleri için saygıdeğer eşine ve kıymetli kızlarına teşekkür ediyorum” dedi..
Gündem
Yayınlanma: 18 Temmuz 2024 - 15:34
Ziyarette duygusal anlar
Giresun 15. Dönem Milletvekili ve 1977-1980 tarihleri arasında Giresun Belediye Başkanlığı yapan Orhan Yılmaz'ın eşi Sevin Yılmaz, kızları Meltem Yılmaz ve Gülcihan Pirdal ile Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’a ziyaret gerçekleştirdiler.
Gündem
18 Temmuz 2024 - 15:34
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir
