Yarışlarda azim ve disiplinle mücadele eden Giresunlu sporcular, kazandıkları madalyalarla büyük gurur yaşattı.
Etkinlik sonunda sporcular toplamda 4 Türkiye Şampiyonluğu, 3 Türkiye İkinciliği ve 2 Türkiye Üçüncülüğü elde etti.

Başarıların ardından Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, dereceye giren sporcuları, antrenörlerini ve ailelerini ağırlayarak samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Müdür Ergün, sporcuları tek tek tebrik etti ve Giresun’un bisiklet branşında her geçen gün daha güçlü bir konuma geldiğini vurguladı.

Ergün yaptığı açıklamada, “Bu başarı sadece sporcularımızın değil; antrenörlerimizin ve ailelerimizin de başarısıdır. Giresun gençliğiyle gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Başarılı sporcuların elde ettiği dereceler, Giresun’un bisiklet sporundaki yükselişini ve genç yeteneklerin ülke çapında kazandığı başarılara dikkat çekti.

