Valilik Kütüphane Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda; okul yatırımları, binaların bakım-onarım süreçleri, taşımalı eğitim planlamaları ve özel eğitim hizmetlerinin güncel durumu detaylı bir şekilde ele alındı.
Birim amirleri tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda, rehberlik faaliyetleri, mesleki ve teknik eğitim çalışmaları ile sosyal-kültürel projelerin işleyişi hakkında değerlendirmeler yapıldı.
Vali Koç, toplantı kapsamında Giresun’da eğitim kalitesini artırmaya yönelik yürütülen projeleri inceleyerek, devam eden yatırımların takibi ve birimler arası koordinasyonun sürdürülmesi talimatını verdi.
Haber Merkezi
Gündem
Yayınlanma: 31 Ocak 2026 - 14:55
Vali Mustafa Koç, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Yetkililerinden Eğitim Brifingi Aldı
Giresun Valisi Mustafa Koç, İl Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü birim amirleriyle bir araya gelerek il genelinde yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında kapsamlı bir brifing aldı.
Gündem
31 Ocak 2026 - 14:55
