Kaymakam Kılıç, Başkan Ayyıldız ve Bölge Müdürü Kişi Sahada
Yağışın getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak amacıyla yürütülen faaliyetleri yerinde görmek üzere; Piraziz Kaymakamı Kadir Kılıç, Piraziz Belediye Başkanı Yük. İnş. Müh. M. Esat Ayyıldız ve DSİ 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi, beraberindeki bölge müdür yardımcılarıyla birlikte sahaya indi.
Heyet, ilçede zarar gören noktaları inceleyerek ekiplerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkan Ayyıldız'dan DSİ'ye Teşekkür
İlçede hayatın normale dönmesi için tüm birimlerin koordineli şekilde çalıştığını vurgulayan Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız, yaşanan olumsuzlukları en kısa sürede gidermek için kesintisiz mesai harcadıklarını belirtti.
Sürece sağladıkları kurumsal destekten ötürü DSİ yetkililerine teşekkür eden Ayyıldız, "İlçemize sundukları destek ve çalışmalara sağladıkları katkılardan dolayı DSİ 22. Bölge Müdürümüz Sayın Fatih Kişi’ye ve ekibine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi
