Ortakcı, “Hazırlıklarımızı yaptığımız idmanlarla sürdürüyoruz. Bu maçı kazanacağımıza inancım tam. Takımıma güveniyorum. Bu takıma geldiğim 6 Kasım’dan bugüne yakaladığımız güzel bir çıkış var. Yakaladığımız bu çıkışı devam ettirmek istiyoruz.” dedi.
Ortakcı, statta yapılan çalışmalardan da şikayetçi oldu. “Hafta sonu kritik bir maç oynayacağız. Bu maç öncesi tribünleri hazırlamak adına yapılan çalışmalar yüzünden düzgün idman yapamıyoruz. Bu çalışmaların yapılması da bizleri doğal olarak etkiliyor. Ama biz takım olarak başka şeyler düşünmek istemiyoruz. Yeter ki saha dışı etmenler saha içine yansımasın.” ifadelerini kullandı.
1926 Bulancakspor - Smart Holding Çayelispor maçı 25 Şubat Pazar günü saat 13:00’de Bulancak İlçe Stadı’nda oynanacak. Maçın hakemi henüz belli değil.
Suat TONKAZ
Suat TONKAZ
