Yaklaşık 1.200 kişiye istihdam sağlayan ve ürettiği ürünleri dünyanın birçok ülkesine ihraç eden fabrikayı gezen Temür, yürütülen çalışmalar hakkında fabrika yetkililerinden bilgi aldı.

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Miletvekili Temür, Giteks Fabrikası'nın üretim, istihdam ve ihracatıyla hem Giresun hem de Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Sanayicilerin ve emekçilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Temür, "Üreten, istihdam sağlayan ve ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunan tüm sanayicilerimizin ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Giresun'un üretim gücünün artarak sürmesini temenni eden Temür, misafirperverliklerinden dolayı Orka Holding ve Giteks Fabrikası yönetimine teşekkür ederek tüm çalışanlara başarılar diledi.
Haber Merkezi
