Asansör ve kazan üretimi gerçekleştiren firmanın tesislerini gezen AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, firma sahibi İbrahim Kara ile birlikte üretim süreçlerini yerinde inceledi.

Ziyaret kapsamında yerli üretimin teknolojiyle buluştuğu aşamalar hakkında bilgi alan Elmas, Giresun’dan çıkarak hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarda adından söz ettiren firmanın başarısının gurur verici olduğunu ifade etti.

Kaliteli mühendislik çözümleriyle ülke ekonomisine katkı sunan işletmelerin önemine dikkat çeken Milletvekili Elmas, üretim ve istihdama katkı sağlayan girişimlerin her zaman desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Nazım Elmas, misafirperverlikleri ve bilgilendirmeleri dolayısıyla firma sahibi İbrahim Kara’ya teşekkür ederek, GİSMAP ailesine çalışmalarında başarılar diledi.

