2024-2025 Genç Kızlar Bocce İl Şampiyonası’nda mücadele eden Keşap Şehit İsmail Kefal Anadolu İmam Hatip Lisesi, 11 takımın kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda Genç Kızlar Bocce İl Şampiyonu olmayı başardı.
Şampiyonluk sonrası açıklama yapan okul yönetimi, öğrencilerin azmi ve takım ruhuyla gurur duyduklarını belirtti. Öğrenciler ise antrenman sürecinde gösterdikleri özveri ve disiplinle bu başarıyı hak ettiklerini ifade etti.
Beden Eğitimi öğretmeni ve takım antrenörü Ali Çilesizoğlu da öğrencilerinin sahada gösterdiği performanstan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, sporun öğrencilere kazandırdığı disiplin ve takım ruhunun önemine vurgu yaptı.
Şehit İsmail Kefal Anadolu İmam Hatip Lisesi, spora ve öğrenci gelişimine verdiği destekle başarılarına yenilerini eklemeye devam edecek.