TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Giresunspor’da, forma kol sponsorluğu için Kardağ Su ile anlaşma sağlandı.
Yeni forma sağ ve sol kol sponsoru Erimez Kardağ Su Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aslım, bu akşam Giresunspor’un antrenmanını ziyaret etti.

Yeşil beyazlı takıma tatlı ikramında bulunan Hakan Aslım, “Bir Giresun firması olan Erimez Kardağ Su olarak Giresun'un futboldaki en önemli markası ve temsilcisi olan Giresunsporumuza desteğimiz önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da devam edecek. Yeni sezon öncesinde takımımıza, teknik heyetimize ve yönetim kurulumuza başarılar diliyor, herkesi Giresunsporumuza destek olmaya davet ediyorum." dedi.

Giresunspor Kulüp Başkanı Emin Eltuğral da yaptığı açıklamada, “Erimez Kardağ Su ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hakan Aslım kulübümüzün iyi günü kötü günü ayırt etmeden her dönem en önemli destekçilerinden biri olmuştur. Bu sezonda da formamızın kol sponsoru olarak desteklerine devam ediyorlar. Şehrinin takımına her daim destek olan Hakan Aslım gibi iş adamlarımızın sayısının artmasını temenni ediyor, yeni sponsorluk anlaşmamızın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Kamil İşcan
