Yeşilay Giresun Şubesi, bağımlılıkla mücadele ve bilgilendirme faaliyetleri kapsamında Hacı Miktat Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
Yeşilay Giresun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Gündoğdu ve Yeşilay gönüllülerinin katılımıyla düzenlenen programda, mahalle esnafı ve vatandaşlar ziyaret edildi. Saha çalışması boyunca katılımcılara Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin (YEDAM) hizmetlerini içeren tanıtım broşürleri dağıtıldı.
YEDAM Hizmetleri Anlatıldı
Ziyaretler sırasında vatandaşlara; bağımlılıkla mücadele yöntemleri, koruyucu ve önleyici tedbirler ile YEDAM bünyesinde sunulan ücretsiz ve gizlilik ilkesine dayalı psikolojik ile sosyal destek süreçleri hakkında detaylı bilgiler verildi.
Saha çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirten şube yetkilileri, toplumsal farkındalığı artırmayı ve desteğe ihtiyaç duyan daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı.

