Giresun Valisi Mustafa Koç, Bulancak, Dereli, Görele, Güce, Keşap ve Tirebolu ilçelerinden gelen mahalle ve köy muhtarlarını makamında kabul etti.
Gerçekleştirilen toplantıda muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Vali Koç, mahalle ve köylerde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Görüşmede ayrıca ilçelerdeki ihtiyaçlar, devam eden hizmetler ve vatandaşların beklentileri ele alındı.
Muhtarlarla istişareye önem verdiklerini belirten Vali Koç’un, kamu hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi adına kurumlarla koordinasyon içerisinde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade ettiği öğrenildi.
Toplantının, yerel yönetimlerle kamu kurumları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi açısından verimli geçtiği belirtildi.
