Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem başkanlığında Rektörlük Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya ilgili birim yöneticileri ve sorumlular katıldı.
Toplantıda, GÜYBİS üzerinden sorumlu birimlerce girilen 2025 yılı performans göstergeleri kapsamlı şekilde ele alındı.
Özellikle hedeflerini gerçekleştiremeyen göstergeler üzerinde durulan toplantıda, sapmaların nedenleri değerlendirildi. Mevcut durum analizi yapılarak iyileştirme ve düzeltici faaliyetlere yönelik öneriler görüşüldü. Ayrıca 2026 yılı uygulama sürecinde performansın artırılmasına yönelik alınabilecek tedbirler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Yetkililer, söz konusu toplantının stratejik plan hedeflerine ulaşma sürecinde kurumsal kapasitenin güçlendirilmesi, izleme ve değerlendirme mekanizmalarının etkinliğinin artırılması ve performans kültürünün yaygınlaştırılması açısından önemli bir aşama olduğunu belirtti.
Giresun Üniversitesi’nin, 2025–2029 Stratejik Planı doğrultusunda belirlenen amaç ve hedeflere ulaşma kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

