Giresun'un sağlık altyapısını güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren İl Sağlık Müdürlüğü, Ankara'da önemli bir görüşme gerçekleştirdi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender Aksoy'a toplantıda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Köksal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek ve Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin eşlik etti.
2026 Yatırımları Masada
Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Mehmet Fidan ile yapılan görüşmede, 2026 yılı yatırım programına dahil edilen Giresun'daki hastane projeleri ve birinci basamak sağlık tesislerinin inşaat ile ihale süreçlerinin işleyişi detaylı bir şekilde değerlendirildi.
Giresun İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, projelerin hızlandırılması ve vatandaşlara en kısa sürede hizmet vermeye başlaması için gerekli adımların atıldığı vurgulandı.
Haber Merkezi
Sağlık
Yayınlanma: 12 Şubat 2026 - 15:38
Giresun'un Sağlık Yatırımları İçin Ankara'da Kritik Toplantı
Giresun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender Aksoy ve beraberindeki heyet, Sağlık Bakanlığı'nda Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Mehmet Fidan ile bir araya geldi.
Sağlık
12 Şubat 2026 - 15:38
# Giresun# Giresun İl Sağlık Müdürlüğü# Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Mehmet Fidan# sağlık yatırımları
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir
