Son olarak, Çeşmebaşı Mahallesi Tepe Küme Evleri mevkiinde yıllardır patika yol olarak kullanılan bir yaya yolu, belediye ekiplerinin çalışmalarıyla ulaşıma açıldı ve anayola bağlandı.
Görele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Ekipleri, özellikle iki yaşlı ve hasta vatandaşın yaşadığı evin yolunu ulaşıma kazandırarak, ambulansın girememesi nedeniyle yaşanan sorunu çözüme kavuşturdu. Daha önce ambulansın giremediği patika yol, belediye ekiplerinin müdahalesiyle modern bir yola dönüştürüldü, böylece hasta vatandaşların hastaneye ulaşımına kolaylık sağlandı.
Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, yaptığı açıklamada, “Belediyemizin girişimleri ve vatandaşlarımızın müsaadesiyle ambulansın giremediği iki yaşlı vatandaşımızın yaşadığı evin yolunu ulaşıma açtık. Bir mağduriyeti daha böylelikle gidermiş olduk. İlçemize hizmette yolumuza devam ediyoruz. Mağduriyetleri sevince dönüştürüyoruz.” dedi.
Dilek Demir


