Giresun’un doğal güzellikleri dillere destan Kulakkaya Yaylası’nda çok önemli bir çalışma başlatıldı.
Hafta sonları yüzlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan, tatil dönemlerinde adeta dolup taşan Kulakkaya’da hem yaya trafiğini daha güvenli hale getirmek hem de görüntü ve gürültü kirliliğini minimum seviyeye indirmek için alternatif yol çalışması başlatıldı.
Yavuzkemal Belediyesi ekipleri tarafından Kulakkaya merkezinin girişinden Alçakbel mevkisine doğru olan bölgeye alternatif yol yapılması için çalışmalar başladı.
Trafik yoğunluğu bitecek
Çalışmalar bittiğinde hafta sonları ve tatil günlerinde trafik yoğunluğunu önlemek için Kulakkaya merkezi araç girişine kapatılacak.
Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal, Kulakkaya Yaylası’nın artan turizm potansiyelini daha cazip hale getirmek için başlattıkları çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti.
Giresun İleri Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan Başkan Önal, “Kulakkaya’ya gelen misafirlerimizi en iyi şartlarda ağırlayabilmek ve Kulakkaya merkezindeki yaya ve araç trafiğini daha konforlu hale getirmek için alternatif güzergahtaki yol çalışmalarımız sürüyor. Gerçekleştirdiğimiz çalışma tamamlandığında Kulakkaya’mızdaki trafik yoğunluğu giderilecek. Böylece yaya trafiği de daha güvenli hale gelmiş olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Mehmet Yıldırım
Yavuzkemal Belediyesi ekipleri tarafından Kulakkaya merkezinin girişinden Alçakbel mevkisine doğru olan bölgeye alternatif yol yapılması için çalışmalar başladı.
Trafik yoğunluğu bitecekÇalışmalar bittiğinde hafta sonları ve tatil günlerinde trafik yoğunluğunu önlemek için Kulakkaya merkezi araç girişine kapatılacak.
Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal, Kulakkaya Yaylası’nın artan turizm potansiyelini daha cazip hale getirmek için başlattıkları çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti.
Giresun İleri Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan Başkan Önal, “Kulakkaya’ya gelen misafirlerimizi en iyi şartlarda ağırlayabilmek ve Kulakkaya merkezindeki yaya ve araç trafiğini daha konforlu hale getirmek için alternatif güzergahtaki yol çalışmalarımız sürüyor. Gerçekleştirdiğimiz çalışma tamamlandığında Kulakkaya’mızdaki trafik yoğunluğu giderilecek. Böylece yaya trafiği de daha güvenli hale gelmiş olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.Mehmet Yıldırım

kulakkaya yaylasını çok seviyorum sürekli de giderim yapılan iş çok güzel bir çalışma yalnız bununla beraber güvenli ve düzenli bir şekilde araba çekilebilecek bir alan artı çadır ve karavan park gibi bir yerler de yapılmalı diye düşünürüm sizin aracılığınızla inşallah ilgililere duyura bilirim hoşca kalın