Ziyaret kapsamında Vali Serdengeçti, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akreditasyonu onaylanan Giresun Ticaret Borsası Gıda Araştırma ve Test/Analiz Merkezi (GATAM) ile ilgili gelişmeleri de değerlendirdi. Merkezin başarıyla tamamladığı akreditasyon süreci dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Serdengeçti, bu önemli başarıda emeği geçenleri tebrik etti.
Vali Serdengeçti, “Gıda sektörünün hizmetine sunulmuş olan bu güzide tesisin, kısa sürede diğer projeler gibi başarılı çalışmalarını yakından takip ediyor olacağız” ifadelerini kullandı.
Giresun Ticaret Borsası’ndan yapılan açıklamada, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti’ye teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.
Haber Merkezi
Ekonomi
Yayınlanma: 16 Ağustos 2025 - 12:26
Giresun Ticaret Borsası GATAM'a TÜRKAK Akreditasyonu: Vali Serdengeçti'den Tebrik
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette, yeni fındık sezonunun tüm sektör paydaşları için hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Serdengeçti, Giresun ekonomisinde fındığın stratejik önemine dikkat çekti.
Ekonomi
16 Ağustos 2025 - 12:26
