Milletvekili Ali Temür, hain saldırıda şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet dileyerek, kederli ailelerine ve Emniyet Teşkilatına başsağlığı dileklerini iletti. Yaralı güvenlik görevlileri için ise acil şifa temennisinde bulundu.
Milletvekili Temür, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "İzmir’in Balçova ilçesinde, Salih İşgören Polis Merkezi’ne yapılan hain saldırıda şehit düşen kahraman polis memurlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Emniyet Teşkilatımıza sabırlar diliyorum. Yaralı güvenlik görevlilerimize acil şifalar temenni ediyorum."
Menfur saldırıyı kınayan Milletvekili Temür, emniyet mensuplarının milletin huzur ve güvenliği için gece gündüz görev yaptığını vurgulayarak şu mesajı paylaştı: "Bu menfur saldırıyı lanetliyor; milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz fedakârca görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza minnetle teşekkür ediyorum. Başımız sağ olsun.”
Haber Merkezi
