Toplantıda, AK Parti teşkilatının güçlü bir geleceğe doğru ilerlediği vurgulandı. Milletvekili Elmas, teşkilat mensuplarına seslenerek, “Her bir teşkilat mensubumuzla omuz omuza, ortak hedeflere yürüyerek güçlü bir geleceği inşa ediyoruz” dedi.
Elmas, ayrıca toplantının birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştireceğini ifade ederek, Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları ile tüm dava arkadaşlarına teşekkür etti.
Milletvekili Nazım Elmas, toplantıya dair şu açıklamalarda bulundu: “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımız ve canla başla çalışan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, toplantımızın birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi güçlendirmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Dilek Demir


