11 Kasım 2024 tarihinde başlayan ve toplam 16 kurum takımının mücadele ettiği ligde final heyecanı yaşanıyor.
10 Haziran Salı günü oynanan yarı final müsabakalarında Jandarma takımı, Emniyet Müdürlüğü’nü 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. Günün diğer maçında ise Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi (GEAH), Gençlikspor'u 2-0’lık skorla geçerek adını finale yazdırdı.
Büyük final, 16 Haziran Pazartesi günü saat 19.00’da Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak. Jandarma ile GEAH takımları arasında oynanacak olan zorlu mücadelede, Kamu Futbol Ligi şampiyonu belli olacak.
Turnuva boyunca kurumlar arasında dayanışma ve kaynaşma sağlanırken, futbolun birleştirici gücü Giresun’da bir kez daha kendini gösterdi.
Haber Merkezi
