Giresun İl Milli eğitim Müdürü Özgür Tokgöz mesajında, Giresun'da eğitimde büyük bir ilerleme kaydettiklerini belirterek, "2024-2025 Eğitim Öğretim sürecimizin ilk dönemini başarıyla tamamlayıp ikinci döneme başlamış bulunmaktayız. İlk dönem olduğu gibi bu dönemde de tüm yenilik ve gelişmelere açık, eğitim ve öğretimi bu ülkenin baş tacı yaparak yolumuza devam edeceğimizden hiç kuşkum yoktur. Güzel şehrimiz Giresun'da, eğitim ve öğretim adına bu kutsal bayrağı devraldığımız günden itibaren; yönetici ve öğretmen kadromuzdan başlayarak velilerimiz ve en kıymetlilerimiz olan öğrencilerimizin ne kadar donanımlı olduklarının farkındalığıyla yolumuza devam etmekteyiz. Gerek bilimde gerekse sanat ve sporda, evlatlarımızın bizleri ülkemiz hatta dünyada başarılarıyla gururlandırdıklarına şahit olmaktayız. Bu gurur ve mutluğumuzun köklerimizden aldığımız ilhamla daha da perçinlenerek zirveye ulaşacağından hiç şüphemiz yoktur.” ifadelerini kullandı.
Öğretmenlere seslenen Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, “Sevgili öğretmen arkadaşlarım; Geride bıraktığınız birinci dönemden sonra daha dinamik ve üretken fikirlerinizle yeni döneme başlamış olmanın heyecanını sizlerle birlikte yaşıyoruz. Sizler geleceğin bilim insanları, öğretmenleri, anne-babaları, yöneticileri ve en önemlisi ülkesinin maddi ve manevi yükselişi için emek verecek evlatlarımızın aileleriyle birlikte en önemli yetiştiricileri, vesileleri, yol göstericilerisiniz. Dokunduğunuz her "can" ile adeta ülkemizin imarına bir tuğla koymaktasınız. Yeni dönemin şimdiden sizlere mesleki doyumla, başarı içinde geçmesini temenni ediyorum.” dedi.
Müdür Tokgöz, öğrencilere de mesajında, "Sevgili öğrencilerimiz; Her yeni dönem eksiklerimizi gözden geçirerek başarı gösterdiğimiz alanlarda da daha iyisi olabilmenin en iyi zamanıdır. Sizler de bu vesileyle inanıyoruz ki kendinizi daha iyi tanıdığınız, becerilerinizi keşfettiğiniz bir dönem geçireceksiniz. Akademik başarının yanında sizden en büyük isteğimiz; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmanızdır. "Değerler Eğitimi"nin önemini kavrayarak tam donanımlı bireyler olmanız da bizler için çok önemlidir. Üreterek geliştireceğiniz tüm fikirlerinizle güzel bir dönem geçirmenizi temenni ediyor, başarılarınızın daim olmasını diliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ikinci dönemin öğrencilerimiz, aileler ve öğretmenler için hayırlı olmasını temenni ediyor, şehit öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
Dilek Demir
Eğitim
Yayınlanma: 03 Şubat 2025 - 14:58
Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Yeni Dönem İçin Öğrencilere ve Öğretmenlere Başarılar Diledi
Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nın ikinci dönemine başlayan öğrenci ve öğretmenlere hitaben bir mesaj yayımladı.
Eğitim
03 Şubat 2025 - 14:58
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir