Ziyaret kapsamında Okul Müdürü Harun Karabörk’ten okulun genel durumu, eğitim-öğretim faaliyetleri ve yürütülen projeler hakkında bilgi alan Müdür Tokgöz, ardından sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi.
İlkokul 1. sınıf öğrencileriyle sohbet eden İl Müdürü Tokgöz, çocukların eğitim hayatlarına ilişkin düşüncelerini dinleyip hedeflerini sordu. Öğrenciler ise sıcak ve samimi bir ortamda kendilerini ifade etme fırsatı buldu.
Ziyaretin devamında öğretmenler odasını da Ziyaret eden Tokgöz, öğretmenlerle görüşerek dilek ve önerilerini dinledi. Tüm öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada yeni eğitim-öğretim yılı için başarı dileklerini iletti.
“2025-2026 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyen Müdür Tokgöz, eğitimin niteliğini artırmak adına yapılan çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.
Giresun İl Millî Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim döneminde öğrenci merkezli ve nitelikli eğitimi önceleyen bir anlayışla çalışmalarını sürdürecek.
Haber Merkezi
