Giresun İl Özel İdaresi ekipleri tarafından, ulaşımı kolaylaştırmak için yapılan çalışmalar kapsamında Görele ilçesi Önerli köyünde sıcak asfalt yama çalışması gerçekleştirilirken, Eynesil ilçesi Dereköy, Çorapçılar, İshaklı ve Aralık köylerinde de sıcak asfalt serimi yapılarak yolların standartları artırıldı.
Giresun genelindeki köy yollarının daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalarla, köylülerin ulaşımının kolaylaştırılması hedefleniyor.
Evrim Şimşek
Çok merak ediyorum bir çamoluk lu olarak biz GİRESUN a bağlı miyiz yoksa ........ Bilmem hangi vilayete bağlıyız.TÜRKİYE min en geri kalmış ilçesi ve köyleri yiz.Taktiri yöneticilere bırakıyorum.(ALLAH rızası için yol yardımı)
Ya Allah aşkına . Nasıl bir çalışma. Toprağın üzerine direk asfalt dökmek. Alt yapı denen hiç bir şey yok . 3. Ülkeler bile sizden iyi yol yapıyor. Belkide projede alt yapı Artı asfaltır ama ruhunuza işlemiş çalıyorsunuz. Nasıl olsa sizi denetleyen yok.