Devlet Su İşleri (DSİ), Karayolları ve belediye ekiplerinin çalışmaları sonucu kara yolu kontrollü olarak tekrar ulaşıma açıldı.
Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise il genelinde etkili olan yağışlar ve kar erimeleri sonucunda derelerin debisinde artış yaşandığı belirtildi.
Olası olumsuzluklara karşı dere yataklarına yaklaşılmaması uyarısında bulunulan açıklamada, "Kıyı şeritlerinde tedbirli olunuz. Yetkili kurumlarımızın yapacağı resmi uyarıları takip ediniz. Güvenliğiniz, bizim önceliğimizdir. Lütfen uyarılara dikkat edelim." ifadeleri kullanıldı.
AA
Çevre
Yayınlanma: 31 Mayıs 2026 - 12:00
Giresun'da yağış etkili oldu, kara yolu ulaşıma kapandı
Giresun'un Bulancak ilçesinde Kovanlık beldesi ile ulaşımın sağlandığı kara yolu, 29 Mayıs günü derenin taşması sonucu kapandı.
Çevre
31 Mayıs 2026 - 12:00
