Giresun'da dün gece yaşanan silahlı tartışma, genç bir hayatın trajik şekilde sona ermesine yol açtı. 30 yaşındaki Reşat Yaramış, çıkan kavga sonrası ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu acı haber, şehirde büyük bir üzüntüye neden oldu.
Olay, Giresun’da gece yarısı meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Tartışmanın ardından Reşat Yaramış ağır yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, Yaramış'ı acil olarak hastaneye kaldırdı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen, Reşat Yaramış hayatını kaybetti.
Reşat Yaramış'ın vefatı, ailesi, yakınları ve tanıdıkları için derin bir acı yarattı. Olayın ardından başlatılan soruşturma ise devam ediyor. Emniyet güçleri, olayın tüm detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Reşat Yaramış'ın cenazesi, bugün Gedikli Köyü Kavalcıoğlu Camisi'nde kılınacak ikindi namazının ardından defnedilecek. Cenaze namazı öncesinde, saat 14.30’da, Yaramış’ın Feyzi Çakmak Mahallesi Özgür Sokak'taki evinin önünde helallik alınacak.
Haber Merkezi
Asayiş
Yayınlanma: 25 Ağustos 2024 - 11:54
Giresun'da Silahlı Tartışma Sonrası Acı Kayıp: Reşat Yaramış Hayatını Kaybetti
Asayiş
25 Ağustos 2024 - 11:54
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir
