Giresun’da sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturulmasına yönelik eğitim çalışmalarına devam ediliyor.
Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Sağlıklı Hayat Saatleri” programı kapsamında Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde eğitim düzenlendi.
Program kapsamında Podolog Çiğdem Kılıç tarafından “Ayağına Sağlık; Bir Adım Değil Bir Dönüşüm” başlıklı eğitim gerçekleştirildi.
Eğitimde ayak sağlığının korunması, günlük yaşamda doğru ayak bakımı alışkanlıklarının kazanılması ve ayak sağlığının genel yaşam kalitesi üzerindeki önemi ele alındı.
Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, toplumun sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirilmesine yönelik eğitim ve farkındalık çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.
