Ziyaret sırasında Başhekim Dr. Cengiz Cindemir ve hastane yönetim ekibiyle bir araya gelen AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, hastanenin mevcut durumu, sunulan sağlık hizmetleri ve devam eden projeler hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Temür, ziyaret kapsamında Acil Servis revizyonu, Palyatif Servis yenileme süreci ve çatı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek gelinen aşamalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Ayrıca, hastanede görev yapan sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek yürüttükleri çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Temür, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının, vatandaşlara sunulan hizmetin kalitesini her geçen gün artırdığını vurgulayarak, yürütülen çalışmaların hayırlı olmasını diledi ve tüm sağlık personeline teşekkür etti.

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, açıklamda: "Vatandaşlarımızın daha modern, daha güvenli ve daha etkin sağlık hizmeti alabilmesi adına yürütülen bu çalışmaların hayırlı olmasını diliyor; başta Başhekimimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık altyapımızı güçlendirmeye, insanımıza en iyi hizmeti sunmaya kararlılıkla devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

