Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayırseverler Galip ve Fikriye Büyükada tarafından yaptırılan yoğun bakım ünitesinin açılış töreni, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, AK Parti Giresun Milletvekilleri Ali Temür ile Nazım Elmas, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve sağlık çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Yeni açılan Yoğun Bakım Ünitesi, modern donanımı, ileri teknoloji cihazları ve alanında uzman sağlık personeli ile hastaların daha hızlı, etkili ve kaliteli hizmet almasını sağlayacak şekilde tasarlandı.

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, yaptığı açıklamada, "Bu değerli katkı, hayırsever Galip ve Fikriye Büyükada’nın Giresun’a olan vefa ve sorumluluk duygusunun en güzel örneklerinden biridir. Kendilerine yapmış oldukları bu güzel hayır için şükranlarımızı sunuyorum." dedi.

Sağlık alanında Giresun’a önemli katkı sağlayacak bu hizmetin hayırlı olmasını dileyen Temür, başta İl Sağlık Müdürlüğü olmak üzere projede emeği geçen tüm kurumlara ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

