Giresun’un Piraziz İlçesinde okul öncesi etkinliği düzenledi.
Piraziz İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 15 Temmuz Ortaokulu bahçesinde düzenlenen "Okul Öncesi Etkinlikleri" programına katılan minik öğrencilerin büyük bir mutluluk yaşadıkları görüldü.

Minik öğrencileri bu özel günlerinde yalnız bırakmayan isimler arasında Piraziz Belediye Başkanı Esat Ayyıldız’da vardı.

Etkinlik boyunca bütün öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Ayyıldız, yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı;

“Piraziz İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde 15 Temmuz Ortaokulu bahçesinde düzenlenen Okul Öncesi Etkinlikleri programına katıldık. Okul Öncesi eğitim, çocuklarımızın yaşamlarının her alanında gelişimini destekleyen ve İlkokula hazırlayan çok değerli bir süreçtir.

Bu süreçte çocuklarımızın eğitimine katkı sunan değerli öğretmenlerimize ve bu özel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”
Kamil İşcan
