Giresun’da eğitim gören uluslararası öğrenciler için Memur-Sen Giresun İl Başkanlığı tarafından anlamlı bir kahvaltı programı düzenlendi.
Programa; AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve Memur-Sen İl Başkanı Muhammet Sarı katıldı.

Giresun Üniversitesi'nde farklı branşlarda eğitim alan ve dünyanın dört bir yanından kente gelen yabancı uyruklu öğrencilerle aynı masayı paylaşan heyet, gençlerle yakından ilgilendi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen sohbette, öğrencilerin Giresun’daki eğitim hayatları, şehre dair izlenimleri ve talepleri üzerine istişarelerde bulunuldu.

"Kültürlerin Buluşması Birliğimizi Pekiştiriyor"
Programın ardından değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Temür, bu tür buluşmaların önemine dikkat çekerek şunları kaydetti:
"Farklı coğrafyalardan ilimize gelerek eğitim hayatlarını sürdüren genç kardeşlerimizin düşüncelerini, taleplerini ve memnuniyetlerini dinleme fırsatı bulduk. Kültürlerin buluştuğu böylesi anlamlı programların; kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğine, gönül köprüleri kurduğuna ve birlik beraberliğimizi pekiştirdiğine inanıyoruz. "

Gerçekleştirilen programda öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dilenirken, organizasyonu düzenleyen Memur-Sen Giresun İl Başkanlığı’na ve katkı sunan tüm kurumlara teşekkür edildi.

