Giresun’da, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri yaklaştıkça siyasi kulislerde seviye iyiden iyiye düşmeye başladı.
Özellikle Giresun Belediyesi’ni ele geçirmek isteyen belirli çevrelerin ve arkalarındaki işbirlikçilerinin, seçimi kazanabilmek için her yolu denedikleri daha önce basına ve kamuoyuna yansımıştı.
Bundan sonraki zaman diliminde de asılsız iftiralarla, yalan yanlış bilgilerle bu sürecin devam ettirileceği bilgisi paylaşıldı.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Giresun Belediyesini kendi çıkarları ve menfaatleri için kontrollerine alabilmek adına her yolu mübah gören bu çevrelerin gerek sosyal medyada gerekse kendilerine yakın basın yayın organlarında aslı astarı olmayan iddialarla kamuoyunda algı operasyonları yapmaya ve seçim sürecini manipüle etmek için çaba harcamaya devam edecekleri bildirildi.
Haber Merkezi
