Giresun Ticaret Borsası’na üye iki firma, bu prestijli listede dikkat çekici başarılar elde etti.
Giresun’dan yer alan Ahmet Ak Gıda ve Tüketim Maddeleri Sanayi ve Pazarlama Ltd. Şirketi, listeye 30. sıradan girerken, Öztürk Fındık Gıda Petrol Tarım Ürünleri Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi ise 8. sırada yer aldı. Bu başarı, her iki firmanın da Türkiye'nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında kendilerine yer bulmalarının kapılarını araladı.
Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük, "Bu başarıda emeği geçen başta firma sahipleri, yöneticileri ve çalışanları olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Başarılarıyla gurur kaynağı olan bu firmalar, Giresun'un sanayi alanındaki potansiyelini ve başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.
Haber Merkezi
Ekonomi
Yayınlanma: 30 Temmuz 2024 - 16:24
Güncelleme: 30 Temmuz 2024 - 16:37
Giresun'da Büyük Gurur
Türkiye'nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşunun belirlendiği İSO İkinci 500 araştırmasının 2023 yılı sonuçları açıklandı.
Ekonomi
30 Temmuz 2024 - 16:24
Güncelleme: 30 Temmuz 2024 - 16:37
