Toplantıya; Gençlik Hizmetleri Müdürü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri ile Şube Müdürleri katıldı.
Toplantının ana gündemini, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2025 yılı faaliyet programı kapsamında 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" ile "Gençlik Haftası" etkinliklerinin planlanması oluşturdu.
Katılımcılar, kutlamaların Giresun genelinde coşkulu ve anlamlı bir şekilde gerçekleşmesi için yapılabilecek etkinlikler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Özellikle gençlerin aktif katılımını sağlayacak programlar ve farkındalık oluşturacak projeler ön plana çıkarıldı.
İl genelinde gençlik haftasının ruhuna uygun, dolu dolu bir kutlama programı hazırlanması hedefleniyor.
Haber Merkezi

