Ak Parti Giresun Milletvekili Prof.Dr. Nazım Elmas, Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener’i ziyaret etti.
Milletvekili Elmas ile Genel Sekreter Erener arasındaki görüşmede, Giresun merkez ve ilçelerinde İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden asfaltlama, yol ve su çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Görüşmede önemli bir konu daha gündeme geldi. Milletvekili Elmas ve Genel Sekreter Erener, Giresun’a yapılması düşünülen “Fındık Çarşısı” ve “Karavan Parkı” projelerinin son durumlarını değerlendirdi.
Giresun’a yapılan ve yapılması düşünülen her projeyi yakından takip ettiklerini kaydeden Milletvekili Elmas, Erener’e çalışmalarında başarılar dilerken, Erener’de gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Milletvekili Elmas’a teşekkür etti.
Gündem
Yayınlanma: 28 Ağustos 2024 - 14:53
Giresun'a Fındık Çarşısı ve Karavan Park yapılacak!
Ak Parti Giresun Milletvekili Prof.Dr. Nazım Elmas’ın, Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener ile gerçekleştirdiği görüşmede Giresun’da yapılan ve yapılması gündemde olan projeler masaya yatırıldı.
Gündem
28 Ağustos 2024 - 14:53
# Ak Parti Giresun Milletvekili Prof.Dr. Nazım Elmas# İl Özel İdaresi# Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener# Fındık Çarşısı# Karavan Parkı
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir
