CHP Giresun İl Başkanlığı’nda mevcut Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş’ın aday tanıtım toplantısına, CHP’li Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin katılmaması, parti içinde anlaşmazlık iddialarını gündeme getirdi.
23 Eylül 2025 Salı günü, bir diğer CHP Merkez İlçe Başkan Adayı Olcay Küçük’ün aday tanıtım toplantısına katılan ve burada konuşma yaparak partiyle uyum içinde çalışma vurgusu yapan Fuat Köse’nin, Murat Bektaş’ın toplantısına katılmaması dikkat çekti. Köse’nin katılmaması, partililer arasında “Aralarında bir sorun mu var?” yorumlarına yol açtı.
Murat Bektaş’ın toplantısına Giresun Belediyesi Başkan Vekili Alptuğ Kaan Kara katılırken, Kara’nın Fuat Köse’nin selamını partililere ilettiği gözlendi. Ancak Köse’nin toplantıya katılım göstermemesinin nedeni hakkında bir açıklama yapılmadı.
Öte yandan, geçtiğimiz haftalarda Giresun Belediyesi’nde çalışan bazı işçilerin, Murat Bektaş’ın desteklediği delege listelerini paylaşmaları nedeniyle mobbinge maruz kaldığı ve görev yerlerinin değiştirildiği iddiaları da gündeme gelmişti. Bu durum, Köse ile Bektaş arasındaki olası gerilimin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
CHP içindeki bu gelişmeler, Giresun’da parti dinamiklerini etkileyen önemli bir tartışma konusu olmaya devam ediyor.
Haber Merkezi
Gündem
Yayınlanma: 25 Eylül 2025 - 18:59
Fuat Köse, Murat Bektaş'ı Yalnız Bıraktı!
Giresun’da CHP Merkez İlçe Başkanlığı için bugün düzenlenen aday tanıtım toplantısında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
Gündem
25 Eylül 2025 - 18:59
# Giresun# CHP# CHP Giresun İl Başkanlığı# CHP’li Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse# Giresun Belediyesi
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir
