Giresun’un Espiye ilçesine bağlı Taflancık köyünde, “Biz Bir Aileyiz, Cuma Gecesi Ailece Camideyiz” projesi kapsamında manevi buluşma programı gerçekleştirildi.
Espiye İlçe Müftülüğü tarafından Taflancık köyü Merkez Camii’nde düzenlenen programda, akşam ve yatsı namazı arasında vatandaşlar bir araya geldi.

Programda, Adabük Mahallesi Fatih Camii İmam Hatibi Mustafa Elmas’ın vefat eden babası Sabri Elmas ile tüm geçmişlerin ruhlarına ithafen Kur’an-ı Kerim, Yasin-i Şerif ve Mevlid-i Şerif okundu. Din görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirilen programda dualar edildi.
Espiye İlçe Müftüsü Haki Özgül, manevi buluşmaların toplumdaki birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirdiğini ifade etti.
Adabük Mahallesi Fatih Camii İmam Hatibi Mustafa Elmas ise programa katılan din görevlilerine ve cemaate teşekkür etti.

