Düzce Şehir Stadı’nda oynanan müsabaka, iki ekip için de büyük önem taşıyordu. Hafta başında kan değişimine giderek takımı Gökhan Kılavuz’a emanet eden 1926 Bulancakspor, deplasmandan en az 1 puanla dönerek yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyordu.
Tek Gol 3 Puan
Maçın ilk yarısında kontrollü bir oyun sergileyen ve rakibine net fırsat vermeyen Bulancak temsilcisi, soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle girdi. Ancak ikinci yarının hemen başında ev sahibi ekibin baskısı sonuç verdi. 51. dakikada sahneye çıkan Ufuk Birdal, attığı golle Düzcespor’u 1-0 öne geçirdi.
Geriye düştükten sonra beraberlik için yüklenen Bulancakspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. Gökhan Kılavuz’un hamleleri skoru değiştirmeye yetmeyince, Giresun temsilcisi yeni hocasıyla çıktığı ilk maçtan puansız ayrılmak zorunda kaldı.
Haber Merkezi
Spor
Yayınlanma: 15 Şubat 2026 - 11:52
Düzcespor: 1- Bulancakspor: 0
Hafta içinde teknik direktörlük koltuğuna Gökhan Kılavuz’u getiren 1926 Bulancakspor, yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta Düzce deplasmanından eli boş döndü.
Spor
15 Şubat 2026 - 11:52
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir
