Salon, nikah törenleri başta olmak üzere düğün, nişan, kına gecesi gibi özel günlerin yanı sıra, konferans ve toplantılar gibi farklı organizasyonlara da ev sahipliği yapacak olan yeni Nikah ve Organizasyon Merkezi, Bulancak Belediyesi işletmesine kazandırıldı.

Yenilenen salonda incelemelerde bulunan Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Başkan Sıbıç, vatandaşların geniş bir ortamda özel anlarını kutlama imkanı bulacağı Nikah ve Organizasyon Merkeziyle ilgili yaptığı paylaşımda: ““Belediyemiz olarak vatandaşlarımıza her alanda hizmet sunmaya devam ediyoruz. Bu salon, yalnızca bir düğün salonu değil; aynı zamanda ilçemizin sosyal ve kültürel etkinliklerine de katkı sağlayacak bir merkez olacak. Nikah törenlerimiz artık burada gerçekleştirilecek ve çiftlerimizin mutluluğunu daha güzel bir ortamda paylaşacağız.” ifadelerine yer verdi.

Yeni salonla ilgili detaylar ve rezervasyon talepleri için Bulancak Belediyesi ile iletişime geçilmesi gerektiği bildirildi.

