Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Eğribel Tüneli, Ordu-Giresun Havalimanı ve diğer yatırımlara ilişkin vatandaşlara bilgi verdi.
Giresun Belediye Başkan adayı mevcut başkan Aytekin Şenlikoğlu ve ilçe belediye başkan adaylarına destek isteyen Uraloğlu, "Aytekin Şenlikoğlu kardeşimiz Giresun'a hizmet etti. Sizin en büyük talebiniz biliyorum merkezdeki kavşaktı. En çok orada bekliyorsunuz trafikte. İhalesini, yer teslimini yaptık, inşallah önümüzdeki günlerde temel atmasını da yapacağız ve başlayacağız. Hızlı bir şekilde merkezdeki kavşağı da bitireceğiz" ifadesini kullandı.
Uraloğlu, Giresun'a birçok hizmetler yaptıklarına işaret ederek, "Sahil Yolunu bile Sayın Cumhurbaşkanı'mızın Başbakanlığı döneminde, 2007 yılında hizmete açtık. Karayolları olarak biz de bunları bitirdik. Tren yolunun projelerine başlıyoruz." dedi.
AA
