Giresun, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane için kritik toplantı
Giresun, Artvin, Gümüşhane, Ordu, Trabzon ve Rize milletvekilleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır başkanlığında gerçekleştirilen Bölge Planı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya geldi.
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) faaliyet bölgesinde yer alan illerden Giresun, Artvin, Gümüşhane, Ordu, Trabzon ve Rize milletvekillerinin katılımlarıyla düzenlenen Bölge Planı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda bölgenin mevcut sosyoekonomik durumu ve projeleri kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.
Turizmin katma değerini artıracak stratejik adımları, yenilik odaklı bir dönüşümü, beşeri sermayeyi güçlendiren, sosyal refahı artıran ve endüstri ile tarımda verimliliği yükseltecek projeleri hızlandırmayı da görüştüğümüz toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.