AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Ömer Dik, Bulancak Devlet Hastanesi’ne Dr. Muhammed Aksu’nun atanmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, yeni görevin hayırlı olmasını diledi.
Başkan Ömer Dik konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizin sağlık hizmetlerinin daha etkin ve kaliteli bir şekilde yürütülebilmesi adına büyük önem taşıyan bu atama sürecinin sonuçlanması bizleri sevindirdi. Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Sayın Dr. Muhammed Aksu'ya yeni görevinde başarılar diliyor, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
AK Parti olarak sağlık yatırımlarına ve hizmet kalitesine her zaman büyük önem verdiklerini ifade eden Dik, Bulancak halkının daha güçlü ve verimli bir sağlık altyapısına kavuşması için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini vurguladı.
Haber Merkezi
Gündem
Yayınlanma: 26 Haziran 2025 - 12:51
AK Parti İlçe Başkanı Ömer Dik'ten, Bulancak Devlet Hastanesi'ne Yeni Başhekim Atamasına İlişkin Açıklama
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Ömer Dik, uzun süredir başhekimlik koltuğu boş olan Bulancak Devlet Hastanesi’ne Dr. Muhammed Aksu’nun atamasının gerçekleştirildiğini duyurdu.
Gündem
26 Haziran 2025 - 12:51

Dr.Muhammet Aksu, Bulancağın yetiştirdiği değerli doktorlarımız dan olmasına rağmen, yaklaşık 1 yılı aşkın süredir bu hastane neden başhekimsiz bırakıldı? Olması gereken nihayet olmuş. Hayırlı olsun. Muhammed hocaya ve ekibine başarılar diliyorum.