Farklı meslek gruplarından ve toplumsal kesimlerden gelen misafirlerle bir araya gelen AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Giresun’un birlik ve beraberliğini Ankara’ya da taşıyor.

Ziyaret kapsamında, Giresun Toçbir-Sen Şube Başkanı Murat Koç ve Devlet Hava Meydanları Şube Müdürü Özgür Aydın’ı TBMM’de konuk eden Temür, Giresun’un kamu kurumlarındaki güçlü temsilinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Giresunlu hemşehrileri İbrahim Kılınç ve oğlu Hüseyin Kılınç'ı da Gazi Meclis’te ağırlayan Temür, ardından Selami Emen, iş insanları İbrahim Kara ve Alaattin Çakırmelikoğlu, Diş Hekimi Ömer Faruk Dizdar ve ailesi ile Orman Mühendisi Hakan Biroğlu'nu da misafir etti.

Ayrıca Giresun eğitim camiasından isimler de TBMM'de ağırlandı. Giresun Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Öz, Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Recep Yağcı ve emekli öğretmen Mehmet Aydın ile bir araya gelen Temür, eğitimin önemine dikkat çekti.

Ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, “Kıymetli vatandaşlarımızı Gazi Meclisimizde ağırlamaktan büyük onur duyuyorum.Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

