AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, Ahde Vefa Yılı çalışmaları kapsamında geçmişten bugüne AK Parti teşkilatlarında görev yapan herkes ile gönül bağlarını daha da güçlendirmek için seferberlik başlattıklarının altını çizdi.
Başkan Civelekoğlu, eski Giresun Merkez İlçe Başkanları Mehmet Başer ile Bahadır Akar’ı, eski Giresun Belediye Başkan Yardımcısı ve İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden’i eski İl Başkan Yardımcısı Haldun Şehitoğlu’nu ve eski Belediye Meclis Üyesi Bahattin Kurt’u ziyaret ettiklerini söyledi.
Ziyaretleri sırasında kendileriyle istişarelerde bulunarak, görüş ve önerilerini dinlediklerini belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu; “Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerimizde ak sevdamızı ve gönül bağımızı daha da güçlendirdik. Biz biriz, beraberiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak Parti olarak çok büyük bir aileyiz. AK Parti Giresun Merkez İlçe Teşkilatı olarak bu büyük ailenin her bir ferdini ziyaret etmeye, gönül bağımızı güçlendirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Saha çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü kaydeden Başkan Civelekoğlu, her hafta farklı bir mahallede esnafları ve aileleri de ziyaret ettiklerini vurguladı.
Vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak, istek ve taleplerini dinlediklerini belirten Başkan Civelekoğlu; “Sadece seçim dönemlerinde değil her daim halkımızın yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Diğer taraftan üye çalışmalarımıza da aralıksız devam ediyoruz. Kongremizden sonra Ak Parti ailemize 576 yeni üye kazandırdık. Bu rakamı 2 bin 500 kişiye taşımak istiyoruz. Kısaca halkımıza hizmetkar olmak için devraldığımız bayrağı en üst noktaya taşımak için çok yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.