AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine başlayan Doç. Dr. Ali Altınbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret kapsamında Doç. Dr. Altınbaş’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Yılmaz, hastanenin mevcut durumu ve ihtiyaçları hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda: "İlimiz ve bölgemiz geneline sağlık hizmeti sunan hastanemizin ihtiyaçlarına yönelik planladığımız çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk." ifadelerine yer verdi.
Misafirperverliği dolayısıyla Doç. Dr. Ali Altınbaş’a teşekkür eden Başkan Yılmaz, tüm sağlık çalışanlarına da özverili hizmetlerinden dolayı kolaylıklar ve başarı dileklerini iletti.

