Ak Parti Eynesil 8. Olağan Kongresi, AK Parti Giresun Milletvekilleri, il yönetimi, teşkilat mensupları ve halkın katılımıyla coşkuyla gerçekleştirildi.
Kongrede yeniden İlçe Başkanı seçilen Halil Köse ve yönetimi, katılımcılar tarafından tebrik edildi.
Kongrede konuşan AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, "Kendilerine çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum" diyerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Temür, "Kongremizde tekrar İlçe Başkanı seçilen kıymetli Başkanımız Karaman Halil Köse’yi ve yönetimini yürekten tebrik ediyor, kendilerine çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum. Bu kutlu davada birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Eynesil için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Dilek Demir



