AK Parti iktidarının sağlıkta gerçekleştirdiği devrim niteliğindeki dönüşüm, Giresun özelindeki yatırımlarla hız kesmeden devam ediyor.
Vatandaşların en kaliteli sağlık hizmetine en hızlı şekilde ulaşmasını hedefleyen AK Parti hizmet anlayışı doğrultusunda, Giresun’daki hastanelerin uzman ve tabip kadroları bir kez daha tahkim edildi.
Hangi Branşlarda atama Yapıldı?
128. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında Giresun’a tahsis edilen 11 kişilik kadro dağılımı; 5 Tabip, 2 Aile Hekimliği Uzmanı, 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Üroloji Uzmanı ve 1 Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı şeklinde gerçekleşti.
AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas: "Güçlü Kadro, Kaliteli Hizmet"
Giresun’un her alanda kalkınması için yoğun bir mesai harcadıklarını belirten Milletvekili Nazım Elmas, sağlık ordusunun her geçen gün güçlendirildiğini vurguladı.
Milletvekili Elmas, vizyoner sağlık politikalarıyla Giresun’un bölgede bir sağlık üssü olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade ederek; 11 yeni kadronun hayırlı olmasını diledi.
AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür: "Vatandaş Odaklı Hizmet Siyaseti"
Sağlıkta atılan her adımın vatandaş memnuniyetine doğrudan yansıdığını ifade eden Milletvekili Ali Temür ise; “Hastanelerimizin hekim kadrosunu her geçen gün güçlendiriyor, vatandaşlarımıza daha hızlı, daha etkin ve daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu doğrultuda yapılan her yeni atama, şehrimizin sağlık altyapısını daha da sağlamlaştırmakta ve hizmet kapasitesini artırmaktadır. Gerçekleştirilen bu yeni görevlendirmeler sayesinde hastanelerimizin hizmet gücü artacak, hemşehrilerimizin sağlık hizmetlerine erişimi daha hızlı ve kolay hale gelecektir. Özellikle uzman hekim kadrosunun güçlendirilmesi, teşhis ve tedavi süreçlerinde kaliteyi yükselterek vatandaş memnuniyetine doğrudan katkı sağlayacaktır.” dedi.
Teşekkürler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na
Milletvekilleri Elmas ve Temür, Giresun’un her talebine yakından ilgi gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na, şehrin sağlık altyapısına verdikleri kesintisiz destekler dolayısıyla şükranlarını sundular.

