Gündem
Yayınlanma: 03 Kasım 2025 - 09:56
AK Parti 23 Yıldır Tek Başına İktidar! Milletvekili Elmas'tan 23. Yıla Özel Kutlama
AK Parti, 3 Kasım 2002’de Türk siyasi hayatında önemli bir dönüm noktası olarak iktidara geldi. Parti, 23 yıl önce bugün, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde girdiği ilk genel seçimde, milletimizin büyük desteğiyle sandıktan birinci çıkarak tek başına iktidar oldu.
Gündem
03 Kasım 2025 - 09:56
AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, 23. yıl vesilesiyle yaptığı açıklamada, “‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek aziz milletimizce kurulan AK Parti’miz 23 yıl önce bugün, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde girdiği ilk genel seçimde, milletimizin büyük bir teveccühüyle sandıktan birinci çıkarak tek başına iktidar olmuştur. Aziz Milletimizin güçlü desteğiyle "sivil siyaset" yeniden inşa edilmiş; siyasi, sosyal ve yapısal dönüşüm gerçekleştirilerek; eğitimden sağlığa, savunma sanayisinden enerjiye, ulaştırmadan turizme hemen hemen her alanda ülkemiz yeni ufuklara ulaşmıştır.” dedi.
Milletvekili Elmas, açıklamasının devamında, partinin bundan sonraki hedeflerine de değinerek, “23 yıldır olduğu gibi bundan sonra da her hizmet alanında reformlara ve dev yatırımlara imza atacak, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı hedefine taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi
# AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas# Milletvekili Elmas# 23 yıldır# Recep Tayyip Erdoğan# Türkiye Yüzyılı hedefi# AK Parti
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir
