Yeniyolspor'un yeni teknik direktörü Ali Küçükbayrak

TAKİP ET

Süper Amatör Küme'de şampiyonluk mücadelesi veren Yeniyolspor, teknik direktörlük görevine Ali Küçükbayrak'ı getirdi. Kulüp başkanı Naim Demir, yaptığı açıklamada, son 3 haftada 4 puan kaybederek liderliği tehlikeye atan takımda kan değişikliği yapma kararı aldıklarını belirtti.

Demir, hafta sonu 1957 Espiyespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından eski teknik sorumluları Volkan Cindemir ile yollarını ayırdıklarını ifade etti. Demir, “Takımın performansında bir düşüş vardı. Espiyespor maçı sonrası eski teknik sorumlumuz Volkan Cindemir ile görüşüp kan değişikliğinin takıma faydalı olacağı kararına vardık. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yeni teknik direktörleri Ali Küçükbayrak ile anlaştıklarını duyuran Demir, “Kendisi tecrübeli ve başarılı bir isim. Hedefimiz şampiyonluk. En yakın rakibimizle 6 puanlık bir fark var. Kalan haftalarda hata yapmadan hedefimize ulaşmak istiyoruz. Yeni teknik direktörümüze güveniyoruz ve başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Yeniyolspor, Süper Amatör Küme’de 19 maçta 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 48 puanla lider durumda bulunuyor. En yakın takipçisi Batlamaspor ise 42 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Yeniyolspor Naim Demir Batlamaspor