Yeniyolspor, Tirebolu deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı

TAKİP ET

Süper Amatör Küme'nin zirvesinde yer alan Yeniyolspor, Tirebolu deplasmanında rakibi karşısında üstün bir performans sergileyerek 3-0'lık net bir galibiyetle evine döndü. Mavi-beyazlılar, bu sonuçla liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Tirebolu İlçe Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında, Yeniyolspor’un hücum oyuncusu Ahmet Acar’ın sol kanattan yaptığı akıllıca bir koşu ve kaleciyle karşı karşıya kaldığında gösterdiği soğukkanlılık, takımına öne geçiren golü getirdi. Acar’ın ayak içiyle yaptığı vuruş, topu kalecinin sağından ağlarla buluşturdu.

İkinci yarıda, sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta yine Ahmet Acar sahneye çıktı ve altıpasın yakınından yaptığı dokunuşla skoru 2-0’a taşıdı. Maçın son golünü ise Mehmet Karagüzel attı. Sağ kanattan geliştirilen atakta, penaltı noktası civarında topla buluşan Karagüzel, plase bir vuruşla topu kalecinin sağından filelere gönderdi ve skoru 3-0’a getirdi.

Karşılaşmada başka gol olmaması üzerine Yeniyolspor, Tirebolu deplasmanından 3 puan ve 3 golle ayrılmış oldu. Bu galibiyetle puanını 51’e çıkaran Yeniyolspor, liderliğini pekiştirdi. Tireboluspor ise 33 puanda kaldı.

yeniyolspor yeniyolspor maçı yeniyolspor tff yeniyolspor u18 yeniyolspor batlamaspor