Yeniyolspor'un gözü yükseklerde

TAKİP ET

Yeniyolspor, Pirazizspor Maçı Öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor. Mavi beyazlıların başarılı teknik direktörü Volkan Cindemir Gazetemize Açıklamalarda Bulundu.

Giresun Süper Amatör Küme'nin güçlü ekiplerinden Yeniyolspor, hafta sonu oynayacağı Pirazizspor maçına teknik direktör Volkan Cindemir nezaretinde yoğun bir şekilde hazırlanıyor.

Hafta içinde gerçekleştirilen antrenmanlarla form tutan takımın başarılı teknik direktörü Volkan Cindemir, Giresun futbolunu yakından takip ettiğini belirterek, özellikle alt yaş kategorilerinde oynanan müsabakaları izlediğini ifade etti.

Cindemir, Yeniyolspor'un performansıyla ilgili yaptığı değerlendirmelerde, "Çalışmalarımızı hafta içi düzenlediğimiz idmanlarla sürdürüyoruz. Playofflar öncesinde puan farkını mümkün olduğunca açmak istiyoruz. Takımımızda Piraziz maçı öncesi eksik ya da sakat oyuncum yok. Tam kadro hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu hafta maçımızı kazanıp diğer maçların sonuçlarına bakacağız." dedi.

Hafta sonu oynanacak olan Batlamaspor ile Sökenspor arasındaki müsabakayı da değerlendiren Cindemir, "Bu zorlu maç sonunda umarım puan farkını daha da açarız. En ciddi rakibimiz görünen Batlamaspor daha zorlu bir fikstüre sahip. Bu fikstür avantajını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Takımın başına geldiğimiz günden bugüne kadar yenilgi yüzü görmedik. Umut ediyorum sezonu da yenilgisiz olarak tamamlarız." şeklinde konuştu.

Play-off'lara puan farkını açmış bir şekilde girmeyi hedeflediklerini belirten Cindemir, "Playofflara 8 puan önde girersek alacağımız 1 beraberlik bile bize yetebilir. Biz bütün maçlarımızı kazanıp mümkün olduğu kadar rakiplerimizle aradaki puan farkını açmak istiyoruz. Eğer yeterli farka ulaşabilirsek playoffların çok da anlamı kalmayacak." dedi.

Volkan Cindemir Yeniyolspor Süper Amatör Küme